Geluidsinstallatie huren

Geluidsinstallatie huren bij Sebastian Sound Productions! We zijn verheugd om u te helpen met al uw geluid, licht en verhuur van geluidsinstallatie voor live optredens, fuiven, concerten, festivals,… Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden om u te begeleiden bij het huren van onze apparatuur. Als u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Welke soorten apparatuur kunt u bij ons huren?

Bij Sebastian Sound Productions bieden we een breed scala aan apparatuur voor geluid, licht en geluidsinstallaties. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan licht- en geluidsapparatuur voor verhuur. We hebben professionele luidsprekers, mengpanelen, microfoons, versterkers, DJ-uitrusting, podiumverlichting, speciale effecten en nog veel meer.

Kan ik de gehuurde apparatuur zelf installeren en bedienen?

Ja, u kunt ervoor kiezen om de gehuurde apparatuur zelf te installeren en bedienen. Als u echter professionele technici nodig heeft om het geluid of de verlichting te regelen, kunnen wij ook gekwalificeerd personeel leveren.

Ik weet niet exact wat ik juist nodig heb voor mijn evenement, kan u advies geven?

Graag staan we u bij met advies om de juiste installatie te voorzien die past bij de grootte en type van uw evenement.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het huren van apparatuur?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Ga naar het gedeelte ‘Contact‘ en vul het formulier in met uw contactgegevens, evenementdetails en de specifieke apparatuur die u wilt huren. We zullen zo snel mogelijk reageren met een gedetailleerde offerte.

Wat gebeurt er als er tijdens mijn evenement technische problemen optreden?

Bij Sebastian Sound Productions streven we ernaar om ervoor te zorgen dat al onze apparatuur goed onderhouden en betrouwbaar is. Mocht er echter onverhoopt een technisch probleem optreden tijdens uw evenement, dan staan wij altijd paraat om snel het probleem op te lossen. 

Kan ik de gehuurde apparatuur voor meerdere dagen gebruiken?

Ja, het is mogelijk om de gehuurde apparatuur voor meerdere dagen te gebruiken. We bieden flexibele huurperioden afhankelijk van uw behoeften. Neem contact met ons op om de exacte huurperiode voor uw evenement te bespreken.

Kan ik bij Sebastian Sound Productions licht- en geluidsapparatuur huren voor een live optreden?

Ja, absoluut! Sebastian Sound Productions biedt specifieke verhuurpakketten aan voor live optredens. We hebben apparatuur die geschikt is voor kleine optredens in clubs of cafés, evenals grootschalige evenementen in concertzalen of openluchtpodia.

Is er iemand beschikbaar om te helpen bij de installatie en bediening van de licht- en geluidsapparatuur?

Ja, Sebastian Sound Productions heeft ervaren technici die beschikbaar zijn om te helpen bij de installatie en bediening van de gehuurde apparatuur. Ze zorgen ervoor dat alles correct wordt opgezet en functioneert, zodat je je kunt concentreren op je optreden zonder je zorgen te maken over technische problemen.

Waar leveren wij ?

We zijn gevestigd te Mol en wij leveren in principe overal en uiteraard dus ook in :

Zoersel, Malle, Hoogstraten, Oud-Turnhout, Turnhout, Retie, Kasterlee, Arendonk, Geel, Dessel, Mol, Lille, Beerse, Ravels, Olen, Herentals, Meerhout, Merksplas, Gierle, Lichtaart, Tiele, Rijkevorsel, Baarle, Poppel, Reusel, Hapert, Bladel, Eersel, Schilde, Antwerpen, Minderhout, Meer, Eindhoven, Laakdal, Tessenderlo, Westerlo, Herselt, Beringen, Lummen, Hasselt,Diest, Aarschot, Heist op den berg, Lier, Nijlen, Leopoldsburg, Balen, Hechtel-Eksel, Lommel, Pelt, Brecht, Bree, Hamont-Achtel, Valkenswaard alsook in ander gemeenten van de Nederlandse provincie Noord-Brabant en Limburg en de overige Vlaamse provincies.

Biedt Sebastian Sound Productions ook levering en ophalen van de gehuurde apparatuur?

Ja, Sebastian Sound Productions biedt levering en ophalen van de gehuurde apparatuur. We zorgen ervoor dat de apparatuur op de afgesproken tijd en locatie wordt afgeleverd en na het evenement weer wordt opgehaald. Dit maakt het gemakkelijk en stressvrij voor jou als klant.