Licht en geluid huren

Wilt u een geslaagd feest organiseren en  licht, geluid, een DJ set of een professionele geluidsinstallatie huren? Zoek dan niet verder dan onze verhuurservice voor licht en geluid. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige speakers, professionele DJ sets en geluidsinstallaties voor elk soort feest, fuif, festival of live optreden.

Bekijk hier het aanbod.

Onze verhuurservice is gespecialiseerd in het verhuren van geluidsinstallaties voor feesten, fuiven, live optredens, festivals en evenementen. Onze geluidsinstallaties zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor elk soort gelegenheid, van een zaaltje, een kleine feesttent tot een grote evenementenhal of festival. Wij bieden ook een uitgebreide selectie van professionele DJ sets, waarmee u kunt rekenen op een geweldige muziekervaring voor uw gasten.

Onze verhuurservice biedt ook verlichting, zodat uw feest of optreden perfect verlicht is. Wij hebben een grote selectie van professionele verlichting, waaronder LED-verlichting, spots, stroboscopen en effecten. Onze verlichting is speciaal ontworpen voor feesten, live optredens en evenementen, zodat uw gasten zich in een professionele en sfeervolle omgeving kunnen bevinden.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste geluidsinstallatie, DJ set, speakers, micro’s, mixers, luidsprekers en verlichting voor uw feest of optreden. Wij bieden ook technische ondersteuning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren en opzetten van de apparatuur.

Onze verhuurservice is de perfecte keuze voor iedereen die een geslaagd feest, fuif of optreden wil organiseren. Wij bieden professionele geluidsinstallaties, DJ sets en verlichting tegen concurrerende prijzen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurservice voor uw volgende feest, fuif, festival of live optreden.

Bel of mail voor meer info.

Verlichting en geluid zijn de sleutel tot een succesvol evenement en bij Sebastian Sound Productions bieden we professionele oplossingen voor beide.

ui-control_original
ui-control_original

Met onze uitgebreide collectie licht- en geluidsapparatuur, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement wordt ondersteund door de beste technologie die beschikbaar is.

Onze geluidsinstallaties zijn van topkwaliteit en zorgen voor kristalhelder geluid dat elke hoek van uw locatie vult.

moving head
moving head

Onze lichtinstallaties zijn een visueel spektakel en zorgen voor een sfeer die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Of u nu een kleine bijeenkomst of een groot festival organiseert, wij hebben de perfecte oplossing voor uw licht- en geluidsbehoeften.

Onze deskundige technici zijn beschikbaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de beste geluids- en lichtapparatuur voor uw evenement.

Huur onze professionele geluidsinstallaties en lichtapparatuur en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor al uw gasten!

Geluidsinstallatie huren